Main Links |
|
 |
#1 skybot , 17 Szeptember 2009, 20:16
Az volna a problémám, hogy az ATI 4830-as VGA-mon van egy plusz hangvezérlõ. a Linux ezt ismerte fel, de ez csak HDMI kábelen képes hangot adni. Szeretném mûködésre bírni az alaplapi AC97-es karit. Szedtem le drivert, de nem tudom telepíteni. Segítene valaki az ügyben?
-

skybot
-
-
- Kor: 22
-
Felhasználó #: 313
-
-
#2 aleph , 17 Szeptember 2009, 21:14
Nem kell extra driver. Az AC97 a legalapabb kangchip, és biztos vagyok benne, hogy mûködik is, csak nem az az alapértelmezett. A Hang beállításával próbálkozz a Mandriva Vezérlõközpontjában, vagy a KDE/GNOME hangbeállításai között.
-

aleph
-
-
-
Felhasználó #: 2
-
-
#3 skybot , 17 Szeptember 2009, 22:24
Nem kell extra driver. Az AC97 a legalapabb kangchip, és biztos vagyok benne, hogy mûködik is, csak nem az az alapértelmezett. A Hang beállításával próbálkozz a Mandriva Vezérlõközpontjában, vagy a KDE/GNOME hangbeállításai között.
Próbálkoztam már, de nem jutottam elõrébb. Nem tudom beállítani, hogy melyiket használja. Nézegettem beállításokat, de mindig az ati marad alapértelmezet. Néztem hardver tallózót, meg hangbeállításokat is. A hangkeverõ meg csak 2 ATI kártyát lát. Egyik sem ad hangot.
-

skybot
-
-
- Kor: 22
-
Felhasználó #: 313
-
-
#4 Silent_Bob , 01 Szeptember 2010, 16:51
Bocs ha nagyon laikus a hozzászólásom, nem akarok senkit az erdõbe vinni, de nekem volt egy idõben egy hasonló problémám és úgy oldottam meg hogy a másik hangot letiltottam a BIOS- ban a probléma egyik szereplõje szintén egy ac97 volt
-

Silent_Bob
-
-
- Kor: 29
-
Felhasználó #: 445
-
-
Mennyire találtad hasznosnak a témát?
Mennyire találtad hasznosnak a témát?
| Téma megosztása |
|
 | | Téma linkje |
| URL |
|
| BBCode |
|
| HTML |
|
Hasonló témák
Hasonló témák
| Téma |
Szerzõ |
Fórum |
Válaszok |
Legutolsó üzenet |
 |
Virtualbox Kerner Driver
|
brtkr |
RPM farm |
0 |
, 26 Július 2010, 17:45  Vendég |
 |
Webkamera Pixart 093a:2621 Driver Kerestetik
|
cappa72 |
Általános hardver |
4 |
, 11 Január 2009, 16:24  cappa72 |
 |
Telepítés USB-rõl
|
arasorn |
Notebook |
3 |
, 17 November 2011, 20:36  arasorn |
 |
64 Bit Telepítés
|
bubo |
Mandriva Blog |
1 |
, 15 Május 2011, 20:15  blackbird |
 |
Telepítés Terminálban
|
Sandy |
Disztribúciók |
10 |
, 22 Május 2012, 19:47  aleph |
Felhasználók, akik ezt a témát olvassák: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Regisztrált felhasználók: Nincs
|
Jogosultságlista
|
Nem nyithatsz új témát Nem válaszolhatsz a témára. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat. Nem törölheted a hozzászólásaidat. Nem szavazhatsz. Nem tudsz fájlokat csatolni Le tudod tölteni a fájlokat Nem tudsz beküldeni naptári eseményt
|
|
|
|
Üdvözöljük Önt a MandrivaLinux.hu oldalon!
A Mandriva Linux egy könnyen használható, stabil, gyors és biztonságos operációs rendszer. Alkalmas mind otthoni felhasználásra (desktop) - filmnézés, zenehallgatás, internetezés... - mind kiszolgáló (server) feladatok ellátására - apache, ftp, levelezés, adatbázis... A Mandriva célja egy olyan Linux megalkotása volt, amit könnyen és biztonságosan tud széles körben alkalmazni, de mégis specializálhatja bizonyos feladatok elvégzésére.
Hogyan jöhetett ez össze? A közösség bevonásával. Bárki aki úgy érzi, hogy szeretné a Linux fejlesztésével foglalkozni bizton számíthat a Mandriva fejlesztõinek támogatására. Ez gyors és hatékony fejlesztést tesz lehetõvé mind a Mandriva S.A.-nak, mind Önnek.
A Mandriva szabadon letölthetõ, ingyenes verziókkal is rendelkezik. A Mandriva S.A. által kifejlesztett programok mindegyike nyílt forráskóddal (open source) és GNU GPL licenccel rendelkezik - a fizetõs verziók a Linux támogatásában különböznek. Amennyiben a felhasználónak igénye van a megkülönböztetett figyelemre és gondoskodásra érdemes ellátogatnia a Mandriva Store oldalára.
A Mandriva S.A. jogutódja a Mandrake, Conectiva és Linbox márkáknak. |
|